Stoiximan Super League

Δημούτσος: «Θέλω να μοιάσω στον Καραγκούνη»

Πρότυπο για τον Ελίνι Δημούτσο αποτελεί ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως δήλωσε ο 19χρονος μέσος για το νέο του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό κατά την αναχώρηση της αποστολής της εθνικής ομάδας Νέων για την Αυστρία, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας.

Πρότυπο για τον Ελίνι Δημούτσο αποτελεί ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως δήλωσε ο 19χρονος μέσος για το νέο του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό κατά την αναχώρηση της αποστολής της εθνικής ομάδας Νέων για την Αυστρία, όπου θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το πόσο σημαντικό είναι που πήγα στον Παναθηναϊκό. Όταν κάνω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα, θα καταλάβω πού είμαι και τι έχω να αντιμετωπίσω. Δεν έχω πάει ποτέ στην Παιανία και δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τους μελλοντικούς μου συμπαίκτες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Θα ανέβει πολύ το επίπεδο της ομάδας με τον Καραγκούνη. Είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο η μεταγραφή αυτή. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω συμπαίκτη ένα ποδοσφαιριστή με τόσες διακρίσεις. Έχει κάνει πολλά και σημαντικά στην καριέρα του, ενώ βοήθησε και την Εθνική ομάδα και θέλω να τον φτάσω κάποια στιγμή. Θα προσπαθήσω για μία θέση στην ενδεκάδα παρά το γεγονός ότι έχω πολύ καλούς συμπαίκτες όπως ο Καραγκούνης και ο Μάτος».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και το όνειρο της πρόκρισης, ενώ έδωσε τα δικά του προγνωστικά για το μέλλον της ομάδας στην διοργάνωση. «Να περιμένετε το καλύτερο από εμάς. Πάμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε ό,τι μπορούμε. Αρχικά, στόχος μας είναι η τετράδα και από κει και πέρα βλέπουμε. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία, αλλά και όλα τα παιδιά ακόμα και στις διακοπές τους ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος. Ξέρουμε ότι η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι πως αποτελεί το φαβορί για την πρωτιά. Εμείς και η Πορτογαλία θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση του ομίλου. Το πρώτο παιχνίδι είναι καθοριστικό. Αν κερδίσουμε είμαστε κοντά στην πρόκριση», τόνισε.

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x