Stoiximan Super League

ΑΣ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Προπονήθηκε ο Φιλομένο

Τις πρώτες του προπονήσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Φιλομένο. Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος πέρασε την Πέμπτη το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις μαζί με τους Αμπάρη και Μιλάνο, συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα και έτσι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία των Αρκάδων.

Τις πρώτες του προπονήσεις με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Φιλομένο. Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος πέρασε την Πέμπτη το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις μαζί με τους Αμπάρη και Μιλάνο, συμμετείχε και στις δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα και έτσι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην προετοιμασία των Αρκάδων. Πρόβλημα προέκυψε με τον Στρατάκη, ο οποίος τραυαματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εν αναμονή για δύο

Όλοι οι παίκτες του Αστέρα έδωσαν το «παρών» στις προπονήσεις της Παρασκευής, πλην των Ζεάν και Καρντόσο οι οποίοι έχουν φύγει για τις χώρες τους προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους και να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την ερχόμενη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη για μόνιμη εγκατάσταση.

Ανταπόκριση από Τρίπολη: Γιώργος Θεοδωράκης
Απόδοση: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x