Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Νέων αξίζει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξέφρασε ο Δημήτρης Σιόβας μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6. Ο νεαρός μέσος ισχυρίστηκε ότι δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι, αφού ο αντίπαλος έπεσε πάνω του, ενώ πρόσθεσε ότι ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός με αρκετά χτυπήματα από την πλευρά των Αυστριακών: «Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Οι αντίπαλοί μας είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και η φυσική τους κατάσταση ήταν σε καλύτερο επίπεδο. Η φάση του πέναλτι ήταν μία άτυχη στιγμή. Είδα τον αντίπαλο να έρχεται πάνω μου και άνοιξα τα χέρια για να τον εμποδίσω, όμως αυτός με έσπρωξε και πέσαμε μαζί στο έδαφος. Δεν ήταν πέναλτι». Ένα μήνα εκτός θα μείνει ο Απόστολος Ανδρούτσος. «Θα τα δώσουμε όλα…», τόνισε ο Σωτήρης Νίνης.
Αναφερόμενος στον επόμενο και τελευταίο αγώνα κόντρα στην Ισπανία, ο άσος του Πανιωνίου τόνισε ότι και η ισοπαλία αρκεί στην Εθνική μας προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που, όπως είπε, αξίζει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Η ισοπαλία μάς αρκεί για να προκριθούμε. Θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση γιατί μας αξίζει. Οι Ισπανοί είναι τεχνίτες και έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν στην άμυνα και από κει και πέρα να προσπαθήσουμε για κάποιο τέρμα».
Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής στη συνέχεια του τουρνουά, υπογραμμίζοντας: «Πιστεύω ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες και αισιοδοξώ ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης».
Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






