Stoiximan Super League

Με Μορέτο το φιλικό

Παρουσία του Μαρσέλο Μορέτο, πραγματοποιήθηκε το τεστ που έδωσε η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Νέα Ιωνία. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο, παρά το γεγονός ότι είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του στην αττική οδό την Πέμπτη, μπόρεσε και έδωσε κανονικά το παρόν στο νικηφόρο φιλικό(1-0). Τους βασικούς χρησιμοποίησε ο Φερέρ, σκόρερ ο Ράμος. Ξεκαθαρίζει μέχρι την Δευτέρα του Γκονζάλο Βάρκας, «σφήνα» μπήκε η Μούρθια για τον Ουρουγουανό επιθετικό, «εξετάζει» και άλλες λύσεις ο Ισπανός τεχνικός για την επίθεση. Τελειώνει η μεταγραφή του Τζέφερσον, αφού η διαφορά με την Τράμπζονσπορ μειώθηκε στο ελάχιστο μετά τη βελτιωμένη πρόταση της «Ένωσης».

Παρουσία του Μαρσέλο Μορέτο, πραγματοποιήθηκε το τεστ που έδωσε η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα κόντρα στην Νέα Ιωνία. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο, παρά το γεγονός ότι είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του στην αττική οδό την Πέμπτη, μπόρεσε και έδωσε κανονικά το παρόν στο νικηφόρο φιλικό(1-0). Τους βασικούς χρησιμοποίησε ο Φερέρ, σκόρερ ο Ράμος. Ξεκαθαρίζει μέχρι την Δευτέρα του Γκονζάλο Βάρκας, «σφήνα» μπήκε η Μούρθια για τον Ουρουγουανό επιθετικό, «εξετάζει» και άλλες λύσεις ο Ισπανός τεχνικός για την επίθεση. Τελειώνει η μεταγραφή του Τζέφερσον, αφού η διαφορά με την Τράμπζονσπορ μειώθηκε στο ελάχιστο μετά τη βελτιωμένη πρόταση της «Ένωσης».

Όλα καλά με Μορέτο

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Μαρσέλο Μορέτο. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα φελιζόλ που έπεσε από ένα φορτηγό στην Αττική οδό, έπεσε πάνω σε άλλο όχημα και προκλήθηκε καραμπόλα από την οποία ωστόσο, ο πανύψηλος πορτιέρο βγήκε χωρίς να πάθει το παραμικρό. Μάλιστα ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» αν και όλα έδειχναν πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στην Νέα Ιωνία διέψευσε όλα τα προγνωστικά.

Ο Βραζιλιάνος, όχι μόνο παρουσιάστηκε στους Θρακομακεδόνες αλλά αγωνίστηκε και σε ολόκληρο το ματς. Στα του φιλικού τώρα, ο αγώνας είχε διάρκεια 60 λεπτά, λογικό άλλωστε με την ζέστη που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα ο Λορένσο Σέρα Φερέρ παρέταξε την ομάδα του, με τους: Μορέτο, Δέλλα, Άλβες, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Σέζαρ, Ζήκο, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο.

Για την ιστορία ο σκόρερ της ΑΕΚ ήταν ο Ράμος στο 26’ όταν μετά από σουτ του Μαντούκα, ο τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας απέκρουσε την μπάλα, για να έρθει στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος αμυντικός να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Εκτός από το φιλικό όμως, το πρωί υπήρχε και πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο την Τρίτη, ακολούθησαν αρχικά πρόγραμμα στο γυμναστήριο με ασκήσεις ειδικής δύναμης και συνέχισαν στο γήπεδο με αλτικές ασκήσεις. Το άλλο γκρουπ «δούλεψε» στην τακτική και στις στημένες φάσεις.
Ο Σάββας Γκέντσογλου έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο λόγω ενός πιασίματος στον δικέφαλο

Στασιμότητα για Βάργκας!

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στην υπόθεση… Γκονσάλο Βάργκας. Ο Ουρουγουανός επιθετικός επέστρεψε σήμερα στην Γαλλία και θα είχε συνάντηση με τους Μονεγάσκους, προκειμένου να πληροφορηθεί, αν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας χρονιάς. Η ΑΕΚ από την πλευρά της, έχει αποδεχθεί ότι θα πρέπει να περιμένει λίγο, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να τραβήξει πολύ το σκοινί, αφού η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στην γραμμή κρούσης. Για αυτό το λόγο ο Λορένσο Σέρα Φερέρ εξετάζει παράλληλα και κάποιες άλλες περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν, δεν θα προχωρήσει όμως στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, αν δεν μάθει την απάντηση του επιθετικού της Μονακό.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Μούρθια έχει μπει σφήνα για την απόκτησή του, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια της ΑΕΚ. Ακόμα και να φύγει από την Γαλλία ο Βάργκας, ο ατζέντης του είναι αυτός που θα παίξει μεγάλο ρόλο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης.

**Σε ότι αφορά τον άλλον επιθετικό της Μονακό, Καλόν, δεν ενδιαφέρει την ΑΕΚ παρά τα δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ που θέλουν την «Ένωση» να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Καμία ανησυχία για Τζέφερσον

Μπορεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι που θα μπορέσει να χαλάσει την μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο της Τραμπζονσπόρ, Τζέφερσον, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει η «Ένωση» με την ομάδα του. Από ελληνικής πλευράς κατατέθηκε νέα βελτιωμένη πρόταση στον τουρκικό σύλλογο και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, το θέμα θα έχει τελειώσει.

Αναμονή για Ίβιτς

Η μεταγραφή του Βλάνταν Ίβιτς στη Στεάουα Βουκουρεστίου δεν ολοκληρώθηκε ούτε την Τετάρτη. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο 30χρονος Σέρβος μέσος αξιώνει «καθαρά» 400.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που η ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι προσφέρει «καθαρά» 200.000 ευρώ και άλλα τόσα σε μπόνους. Εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρχουν σύντομα και το πιθανότερο είναι πως τελικά η χρυσή τομή θα βρεθεί.

Τα φιλικά στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της την Τετάρτη, ανακοίνωσε τα φιλικά που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό στάδιο και παράλληλα τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Τέλος έγινε γνωστό πως στην αναμέτρηση με την Μπριζ στις 29 Ιουλίου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

«Δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας θα δώσει η ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την Κυριακή 29 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την βελγική “Club Brugge” στις 21.15 (τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA). Στο παιχνίδι αυτό θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος στους φιλάθλους, με μια εκδήλωση που θα αρχίσει στις 20.15.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008, θα μπορούν να εισέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο κάνοντας χρήση της νέας τους κάρτας διαρκείας. Η πώληση των απλών εισιτηρίων θα αρχίσει την Παρασκευή από τα “aek shop” (aekshop 1- Γράμμου 71, Μαρούσι, aekshop 2 – Σμύρνης 3, Ν. Φιλαδέλφεια, aekshop 3 – Aιόλου 7, Πλάκα, aekshop 4 – Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω - ώρες καταστημάτων) ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια : Σάββατο 28/7 στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στη Λεωφόρο Κύμης: 11.00 – 18.00, Κυριακή 29/7 : σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και εκδοτήριο έξω από τη Θύρα 12 : 12.00 – 21.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15, 25, 35, 40, 100 ευρω. Για παιδιά ηλικίας 4 έως 15 χρόνων θα ισχύσουν παιδικά εισιτήρια που θα διατίθενται μόνο το Σάββατο και την Κυριακή από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Οι τιμές τους είναι 5, 10, 20, 30 ευρώ. Την Κυριακή 5 Αυγούστου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ιταλική A.S Livorno, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 21.15 (τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA
»

Λευτέρης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x