Την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φοράει στο μέλλον ο Γιάννης Ζαπρόπουλος. Σε σχετική ανακοίνωση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, δεν έγινε γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του πρώην αμυντικού του Αιγάλεω.
Σε δηλώσεις του, στο «αθλητικό Metropolis», ο 25χρονος άσος τόνισε πως: «Μιλούσα εδώ και 20 μέρες περίπου με τους ανθρώπους του Απόλλωνα. Για μένα ο Απόλλων είναι ένα βήμα για να βρίσκω σιγά - σιγά το ρυθμό μου. Πέρυσι δεν έπαιξα καθόλου στο πρωτάθλημα και θέλω σιγά - σιγά να βρω τον εαυτό μου. Να βοηθήσω την ομάδα και να με βοηθήσει και αυτή να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμαριάς:
Η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζαπρόπουλου Γιάννη.
Ωστόσο, άσχημα είναι τα νέα για δυο ποδοσφαιριστές των Ποντίων. Ο λόγος για τους Γιώργο Κόλτση και Μανώλη Σπυριδάκη, οι οποίοι τραυματίστηκαν και θα ακολουθήσουν πρόγραμμα επανένταξης. Ο πρώτος υπέστη κάκωση μαλακών μορίων ΔΕ πτέρνας με συνοδό ήπιο οίδημα, ενώ ο Σπυριδάκης ταλαιπωρείται από οστική κάκωση περόνης ΔΕ με συνοδό οίδημα μαλακών μορίων.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






