Stoiximan Super League

ΟΦΗ: Όλα για την Ευρώπη

Την πρόκρισή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA παίζει απόψε ο ΟΦΗ, καθώς υποδέχεται στις 19:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τομπόλ Κοστανάι με στόχο να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο Καζακστάν.

Την πρόκρισή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA παίζει απόψε ο ΟΦΗ, καθώς υποδέχεται στις 19:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τομπόλ Κοστανάι με στόχο να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο Καζακστάν.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αποφασιστικότητα για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Ράινερ Μάουρερ προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και τους Σίμιτς-Νουαφόρ στην επίθεση, δεδομένων και των απουσιών των Ντρούλιτς, Οφορίκουε και Πόποβιτς. Οι υπόλοιποι εννέα του βασικού σχήματος αναμένεται να είναι οι Πίρσμαν (τερματοφύλακας), Μπαρκαουάν, Ισά (κέντρο άμυνας), Πίτσος (αριστερό μπακ), Αρβανίτης (δεξί μπακ), Ρουμπάκης, Ταραλίδης, Γκέρμπερ και Πλιάγκας (κέντρο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κασμερίδης, Λαρόκ, Κοκκινάκης, Νίκος Κουνενάκης, Αλέκος Κουνενάκης, Πλουσής και Μιχελακάκης.

Τα εισιτήρια του αγώνα παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ κάνουν λόγο για προσέλευση θεατών που θα ξεπερνά τους δέκα χιλιάδες.

Στον αντίποδα, οι Καζάκοι είναι αισιόδοξοι για την πρόκριση. Ο τεχνικός του συλλόγου Τιμούρ Ουράζοφ γνωρίζει τις δυσκολίες που θα έχει ο σημερινός αγώνας και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πίεση στο παιχνίδι, όμως ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι να συνεχίσουμε στο Κύπελλο UEFA. Το 1-0 μας δίνει κάποιες καλές πιθανότητες όμως απομένουν 90 λεπτά και πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο για να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση είναι ανοιχτή».

Αν ο ΟΦΗ καταφέρει να προκριθεί, θα μπει στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο που θα γίνει στις 3 Αυγούστου. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα χωριστούν σε γκρουπ με γεωγραφικά κριτήρια, βάσει των οποίων ο ΟΦΗ θα τοποθετηθεί στον όμιλο της Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης. Οι 20 ομάδες αυτού του ομίλου θα χωρισθούν σε 10 ισχυρούς και 10 αδύναμους για να προκύψουν τα ζευγάρια. Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο ΟΦΗ είναι στους αδύναμους και θα πρέπει να αποκλειστούν δύο ισχυρότερες ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x