Ο Ατρόμητος, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς, ώστε να εμφανιστούν στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Ιωάννου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου, δίνοντας το στίγμα του για τη νέα χρονιά.
Αναλυτικά μίλησε:
Για προετοιμασία: «Περιμένουμε να δούμε σίγουρα ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, γρηγορότερη μπάλα και ανάπτυξη και διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν αρκετά κοπιαστική. Μάλιστα υπήρχαν πράγματα που, παρότι παίζω 15 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν τα είχα κάνει ως τώρα. Σίγουρα η δουλειά στην Ιταλία θα μας βοηθήσει στην πορεία για να πετύχουμε κάτι καλύτερο φέτος. Δώσαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια στα οποία δείξαμε καλό πρόσωπο, όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί.
Αυτό που προέχει είναι να είμαστε έτοιμοι στις 26 Αυγούστου, διότι οι βαθμοί είναι αυτοί που θα μας κάνουν καλύτερους και θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το βλέμμα μας και να μη λέμε μεγάλα λόγια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά εφόσον κάνουμε αυτά που πρέπει θα έρθουν και οι επιτυχίες».
Για φιλικό με Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες μας δίνουν περισσότερες εμπειρίες. Κάνουν τον παίκτη να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του».
Για πρεμιέρα πρωταθλήματος: «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε επειδή αντιμετωπίζουμε τον Λεβαδειακό. Μπορεί να προέρχεται από τη Β’ Εθνική, αλλά πέρυσι χάσαμε πολλούς βαθμούς στο γήπεδό μας από τέτοιες ομάδες. Οφείλουμε να είμαστε δύο φορές πιο προσεκτικοί απ’ ό,τι αν είχαμε για αντίπαλό ένα μεγαλύτερο όνομα. Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα πάρουμε τη νίκη».
Για τους στόχους του Ατρομήτου: «Στις αρχές της σεζόν δε μπορείς να θέσεις επακριβώς τους στόχους. Αυτοί έρχονται μέσα από τα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να ευχαριστηθεί με αυτό που βλέπει και να είναι κοντά στην ομάδα όχι μόνο στα καλά αποτελέσματα, αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Προσωπικά, προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράω».
Αλέξανδρος Κουλούρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






