Θετικά δείχνουν να είναι τα μηνύματα για τον Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος χτύπησε το Σάββατο στο δεξί γόνατο, έκανε την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Ο παίκτης θα κάνει την Δευτέρα, προληπτικά, εξετάσεις, αν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ατομικό μέχρι την Τρίτη θα κάνει ο Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο, εξαιτίας του σφιξίματος που έχει στον τετρακέφαλο. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Αργεντινό. Φιλικό με τον Ατρόμητο την Δευτέρα (20:00). Ερχεται ο Γιόσου Σαριέγκι.
Ανακούφιση…
Ευχάριστα δείχνουν να είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό, σε ότι έχει να κάνει μ τον τραυματισμό του Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που χτύπησε το Σάββατο στο δεξί γόνατο, ακολούθησε την Κυριακή ατομικό πρόγραμμα. Το θετικό είναι ότι δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και όταν ο γιατρός του «τριφυλλιού» τον ρώτησε πως είναι, ο παίκτης απάντησε: «Νιώθω καλά. Δεν βλέπω να έχω κάτι».
Επειδή, το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» θέλει να είναι απολύτως σίγουρο για την κατάσταση του Μάτος (όπως άλλωστε κάνει με κάθε ποδοσφαιριστή), ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί την Δευτέρα, προληπτικά, σε εξετάσεις και εκεί θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, όπως γράψαμε και παραπάνω, όλα δείχνουν ότι ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν έχει κάτι σοβαρό.
Μέχρι την Τρίτη ατομικό ο Ρομέρο
Οσον αφορά, τώρα, στον Σεμπάστιαν Αριέλ Ρομέρο, ο οποίος την Παρασκευή ένιωσε σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ούτε γι’ αυτόν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο «Τσιρόλα» θα κάνει μέχρι την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα (άλλωστε το σφίξιμο δεν περνάει μέσα σε μια μέρα) και στην συνέχεια θα μπει με την ομάδα.
Στα της προπόνησης, τώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το πρόγραμμα της Κυριακής με ζέσταμα, ασκήσεις στα σουτ, στις σέντρες και τα τελειώματα. Στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν στις στατικές φάσεις και στις σέντρες και τα σουτ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία.
Ατομικό πρόγραμμα, εκτός από τους Μάτος και Ρομέρο, ακολούθησαν οι Τσίγκας, Μόρις, Σιόντης και Δάρλας, ενώ θεραπεία έκαναν οι Ιβανσιτς και Σέριτς.
Με Νίνη στο φιλικό
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Δευτέρα (20:00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πρώτο του σοβαρό (είχε προηγηθεί αυτό με το Κορωπί στην Παιανία) εν Ελλάδι φιλικό. Ο Ζοσέ Πεσέιρο αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Σωτήρη Νίνη, πιθανότατα σε θέση δεξιού χαφ, στον «ρόμβο», ενώ δεν αποκλείονται και άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ισως δούμε βασικό τον Τζοζέφ Ενακαρίρε, διαφορετικά στην θέση του θα παίξει ο Λουκάς Βύντρα.
Ερχεται ο Σαριέγκι
Ο Γιόσου Σαριέγκι φτάνει την Δευτέρα στην Ελλάδα. Ο Βάσκος αμυντικός θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» για τρία χρόνια.
Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






