Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Χάλασε» του Ριέρα

Αρνητική τροπή πήρε η μεταγραφή του Σίτο Ριέρα στον Άρη. Ο παίκτης αναμενόταν, αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο 20χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, ακύρωσε το ταξίδι του, αφού προέκυψε ξαφνικό ενδιαφέρον από ομάδα της Primera Division.

Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός θα παραμείνει στην Ισπανία και όλα δείχνουν πως η νέα του ομάδα θα είναι η Εσπανιόλ, εκεί όπου και αγωνίζεται και ο αδερφός του, Αλμπέρτο. Ο επιθετικός της Εσπανιόλ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ήταν αυτός που «χάλασε» τη μεταγραφή του Σίτο στον Άρη. Μετά το ενδιαφέρον του Άγιαξ προ το πρόσωπό του και την άρνηση της Εσπανιόλ να τον παραχωρήσει, έθεσε ως όρο για να μείνει στον σύλλογο της Βαρκελώνης, την απόκτηση του αδερφού, όπως τελικά και θα γίνει.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Χουάν Κάρλος Ολίβα, στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, πρόκειται να δώσει συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στον Πανιώνιο, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η εν λόγω συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου που υπάρχει στο γήπεδο της ομάδας της συμπρωτεύουσας, «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη, έχουν πουληθεί έως τώρα κάτι παραπάνω από 3.500. Πάντως, αυτός ο αριθμός δεν έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα τους διοικούντες την ομάδα.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x