Μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σε ελληνικό και ισπανικό έδαφος, την αναβολή της πρεμιέρας της Super League αλλά και την μετάθεση του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη για την Δευτέρα (01/09), οι «κιτρινόμαυροί» θα παίξουν με την Βέροια στις 26 Σεπτεμβρίου.
Σε πολύωρη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Super League, ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή, την ΑΕΚ αλλά και την Βέροια, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο αγώνας την Παρασκευή ή ακόμα και αύριο (σ.σ.: Πέμπτη), έπειτα από πρόταση του προπονητή της «Ένωσης», Λορένσο Σέρα Φερέρ. Το δεύτερο ήταν αδύνατον να γίνει λόγω ενός κανονισμού, ο οποίος αναφέρει ότι για τον ορισμό ενός αγώνα απαιτούνται τουλάχιστον 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του.
Η Σούπερ Λίγκα, από την πλευρά της, δεν μπορούσε να ανακοινώσει την διεξαγωγή του ματς για την Πέμπτη, εφόσον δεν είχε αποφασιστεί αν θα διεξαχθούν αγώνες μες το Σαββατοκύριακο. Για αυτό τον λόγο, αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει στις 26 του άλλου μήνα.
Αυτή η εξέλιξη βοηθά την Βέροια, που αυτή την περίοδο στο γήπεδο της γίνονται κάποιες εργασίες και την συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι έτοιμο. Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν αρνητικά από την μετάθεση του αγώνα πρωταθλήματος στις 26/09, επειδή η «Ένωση» δεν θα έχει κόπωση ενόψει του αγώνα με τη Σεβίλλη, παρά την έλλειψη αγώνων στα πόδια των παικτών της.
Για τις υπόλοιπες ομάδες τώρα, η Σούπερ Λίγκα αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων θα μείνουν ως είχαν, προτού αναβληθεί η αγωνιστική.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής:
Σάββατο 01/09
Άρης – Πανιώνιος (19:00)
Ξάνθη – ΠΑΟΚ (21:15)
Κυριακή 02/09
Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα (19:00)
Ηρακλής – Εργοτέλης (19:00)
ΟΦΗ – Απόλλων Καλαμαριάς (19:00)
Ατρόμητος – Λεβαδειακός (21:15)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






