Stoiximan Super League

Με δύο τρόπους, αλλά όχι ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων της ΑΕΚ για τον Βόλο

Μέσω συνδέσμων αλλά και από σημείο πώλησης στον Βόλο, που θα ανακοινωθεί, θα γίνει η διάθεση των 5.000 εισιτηρίων που θα λάβει η ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (28/12).

Για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων που θα λάβει για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, την Τετάρτη (28/12, 19:30) για τη 15η αγωνιστική της Super League, ενημέρωσε η ΑΕΚ.

Καταρχάς, η «Ένωση» τόνισε ότι για τα «μαγικά χαρτάκια» -που υπολογίζονται αρχικά γύρω στα 5.000- δε θα υπάρξει ηλεκτρονική προπώληση, εν αντιθέσει δηλαδή με ό, τι συνέβη με τον μεγαλύτερο όγκο εισιτηρίων του αγώνα στο αντίστοιχο παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό . Όπως εξήγησαν οι «κιτρινόμαυροι», πρόκειται για απόφαση της ομάδας της Μαγνησίας που προκύπτει λόγω κάποιων ζητημάτων που δεν λειτούργησαν καλά στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» και τα οποία σ' αυτήν τη φάση δεν γίνεται να αλλάξουν.

Έτσι, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει με τους εξής δύο τρόπους: Ο πρώτος είναι μέσω των συνδέσμων που θα προμηθευτούν ένα πακέτο εισιτηρίων που τους αναλογεί. Ενώ, θα υπάρξει και σημείο πώλησης στον Βόλο -που θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα (26/12)- και το οποίο θα λειτουργήσει παραμονή και ανήμερα του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x