Stoiximan Super League

Ουδέν θέμα Ρακίτσκι για την ΑΕΚ

Ο Γιάροσλαβ Ρακίτσκι προτάθηκε μεν στην ΑΕΚ, αλλά δεν απασχόλησε ούτε έχει προκύψει κάτι περισσότερο για τον Ουκρανό στόπερ.

Δεν υπάρχει θέμα Γιάροσλαβ Ρακίτσκι για την ΑΕΚ, παρά τα όσα αναφέρονται στον ουκρανικό Τύπο περί πιθανής απόκτησής του.

Ο 32χρονος Ουκρανός στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με την Ζενίτ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά δεν έχει απασχολήσει την «Ένωση».

Πράγματι, ο διεθνής άσος προτάθηκε το προηγούμενο διάστημα από τους εκπροσώπους του στους «κιτρινόμαυρους», αλλά η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν προχώρησε κάτι.

Ο Ρακίτσκι είχε φέτος 23 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ζενίτ, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2019 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για 10 εκατ. ευρώ!

Η ιστοσελίδα Sport.ua ανέφερε την Τετάρτη: «Ο Ρακίτσκι αναζητεί τη νέα του ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ζενίτ. Οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν στην ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα κατάσταση αποκτώντας τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ. Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός μέσος Γεβγέν Σάκχοφ αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Ο Ρακίτσκι είχε διαπραγματευτεί με την Μπασακσεχίρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x