Stoiximan Super League

«Παλεύει» για δανεισμό Πινέδα η ΑΕΚ, θετικός ο παίκτης

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Άρχισαν ήδη οι επαφές, μίλησε με Αλμέιδα ο παίκτης και είναι θετικός.

Για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα κινείται η ΑΕΚ! Ο Μεξικανός που αγωνίζεται τόσο ως «δεκάρι», όσο και ως περιφερειακός επιθετικός, είχε συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας και ο Αργεντινός τεχνικός τον θέλει διακαώς στην ομάδα που θα χτίσει.

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, δεδομένου ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Θέλτα ως το 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 9 εκατ. ευρώ! Η «Ένωση» φέρεται να έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση για να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς, ενώ και ο Αλμέιδα έχει επικοινωνήσει με τον 26χρονο άσο που παρουσιάζεται απόλυτα θετικός.

Ο Πινέδα είχε μόλις 6 εμφανίσεις στη La Liga και 73 λεπτά συμμετοχής από τον Ιανουάριο και δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος θέλει να βρει μια ομάδα στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καθώς δεν θέλει να χάσει τη θέση του στην αποστολή λόγω της… απραξίας του. Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που στα 26 του έχει ήδη 44 συμμετοχές και 6 γκολ με το εθνόσημο.

Η ΑΕΚ και η ασφάλεια του Αλμέιδα, που γνωρίζει ποιος είναι και πώς να τον αξιοποιήσει, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο, αλλά η υπόθεση δεν είναι απλή. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν ιδανικά όχι απλώς να τον αποκτήσουν, αλλά να μη χρειαστεί να περιμένουν ως τα τέλη του καλοκαιριού για κάτι τέτοιο, αφού πρόκειται για μια κίνηση κομβική για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x