Stoiximan Super League

«Ο πιο επιτυχημένος δανεικός της Θέλτα ο Πινέδα»

Το εγκώμιο του Ορμπελίν Πινέδα έπλεξε η ισπανική ιστοσελίδα Atlantico χαρακτηρίζοντας τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό ως τον πιο επιτυχημένο δανεισμό της Θέλτα.

Αναφορά στο μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα αλλά και στη συνολική του παρουσία κατά τη διάρκεια της σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε τοπική ιστοσελίδα του Βίγκο.

Συγκεκριμένα η Atlantico, κάνοντας τον απολογισμό των δανεικών παικτών που είχε παραχωρήσει η Θέλτα στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, υπογράμμισε ότι ο Μεξικανός είχε την πιο επιτυχημένη παρουσία κατά τις ημέρες του στην Ελλάδα!

Επιπλέον στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο του Πινέδα με τη Θέλτα το οποίο λήγει το 2027, ωστόσο υπογραμμίζεται ότι δεν είναι απίθανη η πώληση του σε κάποιον άλλο σύλλογο, εφόσον γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο Ορμπελίν Πινέδα ξεχώρισε στο γκρουπ των εννέα, που δόθηκαν δανεικοί από τη Θέλτα. Ο Μεξικανός πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα. Ο Πινέδα είναι ο παίκτης από την ομάδα του Βίγο που εκμεταλλεύτηκε περισσότερο τον δανεισμό του φέτος. Πήγε στην ΑΕΚ και έπαιξε πάνω από 2,800 λεπτά, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ. Επιπρόσθετα κατέκτησε το νταμπλ, σε μια χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη.

Με αυτές τις επιδόσεις, θα επιστρέψει στη Θέλτα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027, αν και δεν αποκλείεται η ομάδα να προσπαθήσει να τον πουλήσει και να πάρει μια καλή μεταγραφή, μετά την επαναξιολόγησή του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x