Έτοιμος να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή είναι ο Asteras AKTOR. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκολα Σίπτσιτς αποτελεί τον εκλεκτό των Αρκάδων για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Μαυροβούνιο να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας.
Ο διεθνής στόπερ έφτασε σε συμφωνία με τους «κιτρινομπλέ» για τη μεταγραφή του, ενώ έλυσε πλέον και τη συνεργασία του με την Τενερίφη για τη λύση του συμβολαίου του που είχε διάρκεια δύο ακόμη ετών.
?? #NikolaSipcic se desvincula del #CDTenerife ???https://t.co/KbqP5NKFwF
— CD Tenerife ?????????????? (@CDTOficial) June 30, 2025
??: @sanacosta_#CDTenerife pic.twitter.com/YHYyO4DpFY
O 30χρονος αμυντικός αγωνίζεται την τελευταία πενταετία στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας παίξει σε Καρταχένα και Τενερίφη.
Είναι 16 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μπέογκραντ, Ζάρκοβο και Ραντ.
Τη σεζόν που μας πέρασε ο Σίπτσιτς κατέγραψε 21 συμμετοχές με την Τενερίφη.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






