Stoiximan Super League

Εκτός Μανθάτης, Μoυτίνιο, επιστρέφουν τρεις στην Athens Kallithea με Άρη

Με δύο απουσίες και τρεις επιστροφές θα αγωνιστεί την Κυριακή η Athens Kallithea στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη για την όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς δύο παίκτες θα αγωνιστεί την Κυριακή η Athens Kallithea στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μάσιμο Ντονάτι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μανθάτη, Μουτίνιο, όμως επιστέφουν μετά από πολύμηνη απουσία οι Μεχία, Πασαλίδης και Μαρότα.

Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε 24 παίκτες για τη Θεσσλονίκη κι αυτοί είναι οι: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x