Stoiximan Super League

Ίλιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα και παλέψαμε ως το τέλος - Αξίζαμε το γκολ που πετύχαμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς, μετά το εντός έδρας 1-1 με τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Iκανοποιημένος με την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και κυρίως με το πείσμα τους, απέναντι στον ΟΦΗ, δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά το 1-1 με τους Κρητικούς στο Περιστέρι, υπογράμμισε ότι η ομάδα του άξιζε να ισοφαρίσει, ενώ τόνισε ότι ήρθε η ευκαιρία και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να πάρουν την ευκαιρία τους!


Οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Γνωρίζαμε ότι παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο ο οποίος έχει εξαιρετική ποιότητα, εξαιρετική κατάρτιση με τους παίκτες, που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα ανά πάσα στιγμή αν τους αφήσεις το περιθώριο και ελεύθερους.

Παρόλα αυτά οι παίκτες μου σήμερα, δείξανε χαρακτήρα, παλέψανε μέχρι το τέλος, δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε ένα εξαιρετικά μαχητικό πνεύμα και στο τέλος αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών, παίκτες άρρωστους, τραυματίες, παίκτες στο Copa Africa, αυτά έχει η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε και σε τρεις ημέρες έχουμε αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στη Λάρισα.

Είναι σπουδαίο να σκοράρεις στο τέλος αλλά οι παίκτες μου το άξιζαν, έδωσαν τα πάντα, το πάλεψαν μέχρι το τέλος. Πρέπει να συγχαρώ τον Καραμάνη, είναι νεαρός, έπαιξε τα τελευταία 10 λεπτά, ήταν καλός με χαρακτήρα. Οι νεαροί δουλεύουν πολύ και στο επόμενο διάστημα θα πάρουν τις ευκαιρίες του».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα είπε: «Παίξαμε με τη Λάρισα, ήταν δύσκολο παιχνίδι, σκόραραν στο τελευταίο λεπτό στο πρώτο παιχνίδι. Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να δώσουμε το 100%. Ξέρω ότι οι παίκτες μου είναι κουρασμένοι αλλά έχουμε 2-3 μέρες να προετοιμαστούμε και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

x