Stoiximan Super League

Crash test για Ολυμπιακό

Φιλικό με το μυαλό στο Europa League. Το δυνατότερό του τεστ έως τώρα δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γκενκ στο Βέλγιο. Τα δυνατά «όπλα» ρίχνει στη μάχη ο Μαρτίνς.

Δοκιμάζει τις δυνάμεις του κόντρα στην Γκενκ ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν στις 16:00 (Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) φιλικό κόντρα στην ομάδα του Νίκου Καρέλη, το οποίο είναι το πιο δύσκολο έως τώρα στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία και προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα.

Μάλιστα, το ματς θα έχει επιπλέον δυσκολία τους Πειραιώτες, καθώς θα διεξαχθεί στο «σπίτι» (Luminus Arena) των Βέλγων, που τερμάτισαν στην πέμπτη θέση την περασμένη σεζόν στο εγχώρια πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η Κλαμπ Μπριζ.

Δύσκολο θα είναι και το επόμενο τεστ για τον Ολυμπιακό, που θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την Αιντχόφεν στις 20:00…
Σε ό,τι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδιάζει να κατεβάσει δυνατή σύνθεση, που προφανώς έχει στο μυαλό κατά ένα μεγάλο ποσοστό και για τα επίσημα ματς που πλησιάζουν.

Ο Γιαννιώτης θα είναι λογικά και πάλι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσιμίκας θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ομάρ στο άλλο, με τους Βούκοβιτς-Σισέ να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά θα παίξουν στα χαφ, αν και ο δεύτερος έλειψε από την προπόνηση της Παρασκευής λόγω ένα θέμα που είχε να τακτοποιήσει με τη βίζα του. Ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι στο ένα άκρο, ο Φετφατζίδης (ίσως να παίξει ο Ποντένσε) πιθανόν στο άλλο, με τον Φορτούνη να κινείται πίσω από τον Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x