Stoiximan Super League

ESPN: «Ο Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην ΑΕΚ για να παίξει στο Champions League»

Το δέλεαρ του Champions League προτάσουν στο Μεξικό, με το «ESPN» να υποστηρίζει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζουν να ασχολούνται στο Μεξικό, όπου τα... παράθυρα αισιοδοξίας για παραμονή του στην ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν είναι κάτι παραπάνω από ανοίκτα!

Συγκεκριμένα, το «ESPN» βάζει εκ νέου στο τραπέζι το δέλεαρ του Champions League, τονίζοντας πως ο Μεξικανός χαφ θα ήθελε να παίξει την επόμενη σεζόν με την «Ένωση» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Βέβαια, συμπληρώνει, ότι δεν γνωρίζει το εάν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν διαπραγματευτεί με τη Θέλτα, όπου επιστρέφει ο παίκτης μετά το πέρας του δανεισμού του.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έκανε μια υπέροχη σεζόν με την ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο Πινέδα θα ήθελε να συνεχίσει στην Αθήνα για να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν, αλλά ο δανεισμός του στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και θα πρέπει να μιλήσει με τη Θέλτα με την οποία έχει συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν η ΑΕΚ έχει διαπραγματευτεί με την ισπανική ομάδα για να πάρει στις υπηρεσίες της τον Πινέδα», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x