Stoiximan Super League

Focus στη Θέλτα ο Παναθηναϊκός

Στο Κορωπί βρέθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής, αφήνουν πίσω τους το 0-0 με τον Παναιτωλικό και επικεντρώνονται σε αυτό με τη Θέλτα. Καμία πρόοδος σε ό,τι αφορά τους τραυματίες.

Αφήνει πίσω το 0-0 με τον Παναιτωλικό, κοιτάζει προς το ματς με τη Θέλτα (29/09, 20:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί το πρωί της Κυριακής, λίγες ώρες δηλαδή μετά το ματς στο Αγρίνιο, το οποίο θέλουν να αφήσουν πίσω. Μαζί και την απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη, συν τον εκνευρισμό για το ακυρωθέν γκολ στο 43’ του Λουντ.

Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε με τους τραυματίες. Λέτο και Χουλτ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο, έκαναν θεραπεία και ατομικό όπως συνέβη και τα τελευταία 24ωρα. Το πρόγραμμά του συνέχισε και ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Ζέσταμα, ανοίγματα, τακτική και παιχνίδι σε μικρό χώρο είχε το μενού για τους υπόλοιπους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα στις 6:30 μμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x