Stoiximan Super League

«Ο Χάμες είπε στη Μπεσίκτας ότι θα μιλήσουν στο τέλος της σεζόν»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο Χάμες Ροντρίγκες άφησε ανοιχτή την πόρτα στην κρούση που δέχτηκε από την Μπεσίκτας, «ανανεώνοντας» τις επαφές τους για το τέλος της φετινής σεζόν.

Την επιθυμία να τελειώσει πρώτα η φετινή σεζόν και μετά να κάτσει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων με τη Μπεσίκτας, φέρεται να εξέφρασε ο Χάμες Ροντρίγκες, σύμφωνα με την τουρική ιστοσελίδα, Fotomac.

Όπως γράφεται από τη γειτονική χώρα, ο Κολομβιανός του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «αετών» ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, η διοίκηση της Μπεσίκτας είχε εκφράσει την επιθυμία να κλείσει ραντεβού με το γραφείο μάνατζερ «Gestifute» του Ζόρζε Μέντες, το οποίο εκπροσωπεί τον Χάμες και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Fotomac, οι δυο πλευρές επικοινώνησαν.

Εκεί, ο 31χρονος άφησε ανοιχτή την πόρτα για την Μπεσίκτας απαντώντας: «Τα λέμε στο τέλος της σεζόν», με το άρθρο να συμπληρώνει ότι ο Χάμες που δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση επέκτασης συμβολαίου του συλλόγου του, είναι βέβαιο ότι θα μιλήσει ξανά με την πλευρά των Τούρκων.

Η ιστοσελίδα κλείνει το δημοσίευμα της, λέγοντας ότι το όνομα του άσου του Ολυμπιακού έχει αναφερθεί και για τις Γαλατάσαραι και τη Φενερμπαχτσέ στο παρελθόν και εφόσον η Μπεσίκτας τον αποκτήσει θα βγει… νικήτρια από αυτή τη «μάχη» απέναντι στις «μεγάλες» της αντιπάλους.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x