Stoiximan Super League

Πονάει ο Κουρμπέλης, αμφίβολος με Ατρόμητο

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να είναι αμφίβολος συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο αρχηγός της ομάδας πονάει στο γόνατο και για δεύτερη μέρα έκανε αποφόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του για τον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αυριανή προπόνηση, ο Γιώργος Δώνης θα μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι στη δύσκολη αναμέτρηση με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος ο Κουλιμπαλί. Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είναι απολύτως καλά και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο μεθεπόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Μουνιέ, ο οποίος, λογικά, θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου κόντρα στην Ξάνθη.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε προθέρμανση και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα (17: 00) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x