Stoiximan Super League

Kι άλλη φιλική ισοπαλία για Ξάνθη και Βέροια

Οι δύο ομάδες που είχαν τεθεί αντιμέτωπες και τον Ιούλιο στην μακεδονική πόλη, ήρθαν ξανά ισόπαλες, αυτή τη φορά χωρίς τέρματα στα Πηγάδια.

Την πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση για την φετινή σεζόν, έστω και ανεπίσημη έδωσε η Ξάνθη με τη Βέροια στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες δίχως τέρματα. Στο πρώτο μέρος, λόγω της αφόρητης ζέστης οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά να προσαρμοστούν, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, είχαν καλές στιγμές με κορυφαία το δοκάρι του Γουάλας στο 55’, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τον Άρτσε στο 21ο λεπτό για την φιλοξενούμενη, ενώ στο 29ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο πέρασε πάνω από την εστία του Τζόναθαν. Στο 35ο λεπτό ο Παπαγεωργίου έβγαλε σέντρα, αλλά ο Λουσέρο που περίμενε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Άλβιν να σουτάρει δίχως ν’ ανησυχήσει τον Ζίφκοβιτς. Στο 55’ ήρθε το δοκάρι με κεφαλιά του Γουάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Νιέτο, ενώ ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε καλή στιγμή στο 58ο λεπτό αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 81ο λεπτό ο Νιέτο είχε άλλη μια καλή στιγμή μετά από γύρισμα του Γιουνές, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από τα σώματα.

Ξάνθη (α’ μέρος): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Τριάδης, Ράνος.
Ξάνθη: (β’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Σβαρνας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο (80’ Κώστας), Λάζιτς, Τριάδης (66’ Μελισσόπουλος), Νιέτο, Γιουνές.
Βέροια: Τζόναθαν, Μαλόν, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μελίσσης, Μπαλάφας, Μισλέβου, Παπαδόπουλος Ι., Μεληκιώτης, Άρτσε, Άλβιν. Έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Αντόνιο, Ναβαλόβσκι, Μαυρίας, Λυνάρδος, Ξομπλιός, Μπρούνο, Σαφέρ, Παπαδόπουλος Θ.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x