Τη δυνατότητα στους φίλους της να συναντήσουν τον Ηλία Ατματσίδη πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ την Κυριακή, στο ΑΕΚ Store (18:30-20:30). Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην ομάδα από το 1992 μέχρι το 2002 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Ο Ηλίας Ατματσίδης θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στην OPAP Arena για να συναντηθεί με τους φίλους της ΑΕΚ, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να υπογράψει αυτόγραφα.
Το «Meet and Greet the Legends» συνεχίζεται με τον εμβληματικό τερματοφύλακα της δεκαετίας 1992-2002 που θα περιμένει τους οπαδούς από τις 18.30 μέχρι 20.30 στον κοινόχρηστο χώρο εξωτερικά του AEK Store, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






