Stoiximan Super League

O διαιτητής της Τούμπας, Γκοντίνιο, είχε δεχτεί απειλές μετά από αποβολή παίκτη της Πόρτο

Ο Λουίς Γκοντίνιο, που ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Πόρτο πριν έναν χρόνο σε αγώνα Κυπέλλου, δεχόμενος απειλές για τη ζωή του.

Ευρωπαϊκή πείρα μπορεί να μην έχει μεγάλη, αλλά ο Λουίς Γκοντίνιο, που ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είναι μαθημένος σε παιχνίδια με ένταση.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2021 είχε διευθύνει τον αγώνα της Μπράγκα με την Πόρτο για το Κύπελλο και στο 70’ είχε αποβάλει τον Λουίς Ντίας (που αναμένεται να πωληθεί για 60 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ), όταν ο Κολομβιανός μετά από προσπάθειά του για σουτ βρήκε άσχημα στο πόδι τον Κάρμο προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Η εξαιρετικά αμφισβητούμενη απόφαση (καθώς δεν υπήρχε καμία πρόθεση και απλώς ήταν κακιά στιγμή) προκάλεσε την οργή των «δράκων» που προηγούνται 0-1 από το 9’ αλλά ισοφαρίστηκαν στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από όσα συνέβησαν, ο Γκοντίνιο κατήγγειλε ότι δέχονταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, με αποτέλεσμα να ζητήσει και να λάβει για ένα διάστημα αστυνομική προστασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x