Stoiximan Super League

«Φέτος θα είναι ακόμα πιο μεθυστικό»: Κάλεσμα της Original 21 για «ντόπες» ενόψει του Άρης-ΑΕΚ!

Ραντεβού στα Σπάτα έδωσε για το Σάββατο (6/5) στις 15:00 η Original 21, προκειμένου να αποθεωρεί η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Άρη.

Κάλεσμα της Original 21 με... άρωμα 2018!

Η μεγαλύτερη βάση οπαδών της ΑΕΚ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του «δικεφάλου», να βρεθούν το Σάββατο (6/5) στα Σπάτα και να μπουστάρουν ψυχολογικά την «Ένωση» ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (7/5, 20:00).

Μάλιστα, δεδομένου ότι η εν λόγω ανακοίνωση βγήκε τη μέρα που συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το μεγάλο... κιτρινόμαυρο πάρτι που είχε στηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, οι οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν μήνυνα πίστης δηλώνοντας ότι «φέτος θα είναι ακόμα πιο γλυκό, ακόμα πιο μεθυστικό».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της Original 21:

«Το 2018 τα βάλαμε πάλι με όλους και με όλα και στο τέλος -σαν σήμερα!- Μας βρήκε να ξενυχτάμε και να γιορτάζουμε! Φέτος θα είναι ακόμα πιο γλυκό, ακόμα πιο μεθυστικό!

Η Κυριακή είναι κοντά, αλλά το Σάββατο είναι αύριο. Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΝ τον κόσμο αύριο Σάββατο (6/5/23) στις 15.00 να κατακλύσει κάθε γωνιά, δρόμο και στενάκι, στο προπονητικό στα Σπάτα όπου οι φετινοί νταμπλούχοι θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο.

Είπαμε είμαστε τρελαμένοι για αυτό το πρωτάθλημα...! ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x