Stoiximan Super League

Η ταυτότητα της 4ης αγωνιστικής των playoffs

Η 4η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr παρουσιάζει την ταυτότητά της μέσα από επτά διαφορετικές κατηγορίες!

Το πρόσωπο

Αντρίγια Ζίβκοβιτς ασυζητητί. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως, άλλωστε, και στην άλλη νίκη του «δικεφάλου» στα playoffs κόντρα στην ΑΕΚ. Πετυχαίνει ξανά δύο τέρματα, το ένα πιο ωραίο από τo άλλο, δείχνοντας την τεράστια ποιότητά του και γιατί αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς την έχει πάρει από το... χέρι και την οδηγεί στην Ευρώπη!





Η στιγμή

Η ευχάριστη έκπληξη συνεχίζεται. Λες και το τραγικό λάθος του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να τον αφύπνισε. Ο Έλντερ Λόπες κάνει δεύτερο σερί μεγάλο παιχνίδι και το εξαργυρώνει στο 84', αξιοποιώντας τη φανταστική σέντρα του Πέτρου Μάνταλου και σκοράροντας με κοντινή προβολή. Αμέσως φεύγει και πανηγυρίζει έξαλλα, πριν πέσει στο χορτάρι εμφανώς φορτισμένος...



Η φωτογραφία

Όλος ο Άρης μια αγκαλιά μετά το τεράστιο «διπλό» στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.



Η διαιτητική απόφαση

Η αποβολή του Μαουρίσιο στο 52' της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη άλλαξε όλη την... ιστορία. Μέχρι εκείνο το σημείο οι «πράσινοι» ήταν μπροστά στο σκορ και δεν ζορίζονταν ιδιαίτερα. Μετά, απόλυτη κατάρρευση. Οι «κίτρινοι» πίεσαν αφόρητα και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο, για να φύγουν με το «τρίποντο» Ευρώπης από τη Λεωφόρο.



Η απογοήτευση

Ο Παναθηναϊκός μετά την αποβολή του Μαουρίσιο. Μπορεί να μένει με 10, αλλά μιλάμε για την απόλυτη εξαφάνιση από το γήπεδο. Καμία αντίδραση, καμία πίεση στην κόντρα, καμία απειλή για την εστία του Κουέστα από τους γηπεδούχους όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.



Η ευκαιρία

Η «οβίδα» του Ματίας Ιγκλέσιας στο 64', που τράνταξε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μουνάφο σκόραρε από οριακή θέση οφσάιντ. Αν εκεί ο Αστέρας έπαιρνε το προβάδισμα απέναντι στην ΑΕΚ, θα βλέπαμε άλλο ματς στο ΟΑΚΑ.

Η απόκρουση

Στο τέλος της βραδιάς δεν χάρηκε, αφού η ομάδα του ηττήθηκε, έκανε, πάντως, την απόκρουση της αγωνιστικής. Στο 32', ο Σφιντέρσκι έκλεψε την μπάλα, βρήκε ωραία τον Ζίζβκοβιτς, που έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο, αναγκάζοντας τον Σα να κάνει φοβερή απόκρουση, κρατώντας το μηδέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x