Stoiximan Super League

Σύσκεψη Θεοδωρικάκου με εκπροσώπους των ομάδων για την οπαδική βία ενόψει Playoffs

Η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στη διάρκεια των Playoffs θα είναι το αντικείμενο της σύσκεψης ανάμεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκπροσώπους των έξι ομάδων και της Αστυνομίας.

Ευρείας κλίμακας σύσκεψη υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, η οποία θα αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των Playoffs του φετινού πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα (16/03) στις 10:30 το πρωί, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Βασικό αντικείμενο της θα είναι η οπαδική βία και το αυτή θα αποφευχθεί προκειμένου να υπάρξει ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πλην του κ. Θεοδωρικάκου θα συμμετάσχουν και οι υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη σύσκεψη θα είναι επίσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ενώ εκ μέρους των ΠΑΕ θα παραβρεθούν για λογαριασμό της AEK ο Γιώργος Κοσμάς, του Άρη ο Θεόδωρος Καρυπίδης, του Βόλου ο Χάρης Γρηγορίου. Του Ολυμπιακού ο Κώστας Καράπαππας, του ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης και τέλος του Παναθηναϊκού οι Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρος Βλάχος και Δημήτρης Μουστακαλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x