Stoiximan Super League

Ο Μπριχ στο ντέρμπι «αιωνίων» και… Φωτιάς στο «Κλ. Βικελίδης»!

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στα playoffs της Stoiximan Super League, με τον Φέλιξ Μπριχ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον… Βασίλη Φωτιά στο Άρης-ΑΕΚ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στα playoffs της Stoiximan Super League και έχουμε… εκπλήξεις από το πουθενά!

Διότι από χθες είχε γίνει γνωστό από γερμανικά Μέσα πως ο Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος Γερμανός διαιτητής, θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Γερμανό ρέφερι να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Την ίδια ώρα, προκαλεί έκπληξη ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στο Άρης-ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε, λοιπόν, να διευθύνει τον αγώνα, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας). Στο VAR βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

Έλληνας και στο ΠΑΟΚ-Βόλος, αφού στα ματς που αγωνίζεται η ομάδα της Μαγνησίας δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές. Κάπως έτσι ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και τέταρτος είναι ο Κων/νος Κατοίκος (Αθήνων). Στο VAR οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου).

Stoiximan Super League: Οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x