Stoiximan Super League

Πρώτος σε βαθμούς στα playoffs ο Παναθηναϊκός και από… κάτω οι υπόλοιποι!

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει γερά στο κόλπο του τίτλου, όντας η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα playoffs. Τι έχουν κάνει οι άλλοι πέντε στο μίνι πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα για ακόμη μία σεζόν αποδεικνύεται συναρπαστικό και η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ προπορεύεται με 67 βαθμούς, αφού μετά το 2-2 στην «OPAP Arena» κράτησε από κάτω του και στο -1 την ΑΕΚ. Πλέον, ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» με 2-0 μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -4 και είναι -επίσης- στο κόλπο.

Εντυπωσιακό, πάντως, είναι το come-back του Παναθηναϊκού. Στα playoffs, στα ντέρμπι δηλαδή που ο Φατίχ Τερίμ θεωρείται εξπέρ, οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη συγκομιδή μετά από 4 αγωνιστικές, έχοντας μαζέψει 9 βαθμούς με 3 νίκες και 1 ήττα.

Ακολουθούν οι δύο δικέφαλοι, αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετράνε από 7 βαθμούς με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ακριβώς από κάτω ο Ολυμπιακός με 6 πόντους, όσους έχει και ο Άρης, αφού αμφότεροι μετράνε από 2 νίκες και 2 ήττες. Και η Λαμία δεν έχει βαθμό, μετρώντας 4/4 ήττες!

Η βαθμολογία των playoffs:
Παναθηναϊκός 9 (9-5)
ΠΑΟΚ 7 (8-6)
ΑΕΚ 7 (8-4)
Ολυμπιακός 6 (9-5)
Άρης 6 (4-6)
Λαμία 0 (3-15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x