Stoiximan Super League

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας «αποστολές» για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και σούπερ ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Έναν αγώνα για τα playouts (Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα), τα εκτός έδρας ματς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ σε Λαμία και Άρη, και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έχει σήμερα το πρόγραμμα της Stoiximan Super League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Δώδεκα φορές έχει υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Α’ Εθνική/Super League ο Πανσερραϊκός και διατηρεί το αήττητο, με απολογισμό 7 νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ακόμη 11 φορές και για την δεύτερη κατηγορία, όπου και εκεί έχει κρατήσει την κυριαρχία στην έδρα του ο Πανσερραϊκό με μόλις μια ήττα. Η ομάδα των Σερρών έχει 3 νίκες και τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Ο Πανσερραϊκός έχει σημειώσει τρεις νίκες με σκορ 1-0, το οποίο είναι το πιο συχνό στις αναμετρήσεις τους, ενώ μετά υπάρχουν με δύο εμφανίσεις το 3-1 και οι ισοπαλίες 0-0 και 2-2.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πανσερραϊκός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις, αρχικά στην έδρα του με 3-2 και στον Β’ Γύρο με 2-0 στα Γιάννινα.

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


O Παναθηναϊκός στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στη Λαμία έχει πάρει τη νίκη, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να είναι για το πρωτάθλημα και τη νια για το Κύπελλο Ελλάδος. Αντίθετα, στα πέντε τελευταία ως γηπεδούχοι οι Πράσινοι είχαν δύο ισοπαλίες με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η τελευταία ισοπαλία με γηπεδούχο την ομάδα της Λαμίας ήταν στις 24 Αυγούστου 2019, όταν οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους με σκορ 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ρόμανιτς να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 20ο λεπτό και τον Μακέντα να ισοφαρίζει στο 35ο λεπτό.

Μέσα στο 2019 ήταν και η μοναδική νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού, στις 21 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπερτόλιο.

Οι δύο από τις τέσσερις νίκες του Παναθηναϊκού με γηπεδούχο τη Λαμία είναι με σκορ 2-0, ενώ και οι δύο ισοπαλίες που έχουν σημειωθεί είναι με 1-1.

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ


Έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες που είχε η ΑΕΚ επί του Άρη για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας, ήρθαν οι φετινές τους αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να φέρουν ένα σερί με τρεις ισοπαλίες. Οι Κίτρινοι πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ισοπαλία 3-3.

Η ΑΕΚ επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0 και έβαλε τέλος σε αυτό το σερί των ισοπαλιών.

Το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων είναι το 1-1 αφού έχει εμφανιστεί στις 13 από τις 18 ισοπαλίες και ακολουθεί το 2-0, με το οποίο έχει επικρατήσει ο Άρης 8 φορές. Η ευρύτερη νίκη τόσο του Άρη, όσο και της ΑΕΚ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη είναι το 4-0, ενώ και οι δύο έχουν από μια ήττα με 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ


Στα δέκα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος υπάρχει μόνο μια νίκη γηπεδούχου και αυτή είναι του Ολυμπιακού για τη διαδικασία των περσινών Super League Playoffs.

Για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός με 4-1 στη Θεσσαλονίκη.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες για Playoffs στον Πειραιά ισάριθμες φορές και υπάρχουν δύο νίκες του Ολυμπιακού με 1-0, μια ισοπαλία 1-1 και μια νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0.

Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι το 1-0 με δώδεκα εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί το 2-0 με έντεκα. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες με 1-0, ενώ το πιο συχνό σκορ στις ισοπαλίες είναι το 1-1.

Η τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε τέρμα σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά ήταν στις 31 Μαρτίου 2013.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των playouts και 6ης των playoffs

Σάββατο 20 Απριλίου

ΟΦΗ-Βόλος 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-2
Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2

Κυριακή 21 Απριλίου

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Κυριακή 21 Απριλίου

Λαμία-Παναθηναϊκός (17:00)
Άρης-ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

Η επόμενη αγωνιστική - Playoffs, 7η Αγωνιστική

Τετάρτη 24 Απριλίου

Λαμία-ΠΑΟΚ (17:00)
Άρης-Ολυμπιακός (19:30)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x