Stoiximan Super League

Sun: «Ο Καρβάλιο πετά για Αθήνα και υπογράφει στον Ολυμπιακό»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ζοάο Καρβάλιο φέρεται έτοιμος να πετάξει για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό την Πέμπτη αποχωρώντας από τη Νότιγχαμ.

Μετακομίζει στον Ολυμπιακό ο Ζοάο Καρβάλιο, όπως αναφέρει η Sun. Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναχωρεί για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει την Πέμπτη στους «ερυθρόλευκους» με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό από τη Νότιγχαμ.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έδωσε την έγκρισή του για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του έναντι ποσού που δεν έχει διευκρινιστεί. Ο Ολυμπιακός, που έχει επίσης ιδιοκτήτη τον ισχυρό άνδρα της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολουθεί την περίπτωση του Καρβάλιο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην ομάδα. Ο Καρβάλιο ξεχώρισε στην πρώτη του σεζόν με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, αλλά έκτοτε έχασε τη θέση του και την περασμένη περίοδο πήγε δανεικός στην Αλμερία», αναφέρουν οι Άγγλοι.

Την τρέχουσα περίοδο ο 24χρονος άσος, τον οποίο η Νότιγχαμ αγόρασε για 15 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα (!), έχει αγωνιστεί σε μόλις 7 ματς και συνολικά 237 λεπτά, ενώ συμμετείχε και σε ένα ματς του Λιγκ Καπ πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x