Stoiximan Super League

Βαθμολογία Super League: Άλμα εξάδας από Άρη, ακόμη στο χέρι του Αστέρα τα playoffs

Στην 5η θέση ανέβηκε ο Άρης μετά το σπουδαίο «διπλό» (0-2) επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να πέφτουν 6οι, διατηρώντας τη δυνατότητα να μπουν στα playoffs εάν κάνουν το 2/2.

Ανακατατάξεις στις θέσεις των playoffs και… κίτρινα χαμόγελα επέφερε το σπουδαίο «διπλό» (0-2) του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης!

Οι Θεσσαλονικείς -ευνοούμενοι και από την τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα- μ' αυτό το τρίποντο ανέβηκαν στην 5η θέση (36β.) πιάνοντας τον Παναθηναϊκό και προσπερνώντας τους Αρκάδες, τους οποίους και άφησαν έκτους (35β.).

Το «κακό» για τον Άρη είναι ότι έχει να δώσει ακόμη μόλις έναν αγώνα, εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, περιμένοντας βέβαια και την απόφαση του CAS για το -6.

Αντίθετα, για την ομάδα του Mίλαν Ράσταβατς, της μένουν δύο ματς, στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Από τη μία, μιλώντας αριθμητικά, η είσοδός της στην εξάδα εξαρτάται καθαρά από τα δικά της… πόδια. Ωστόσο, τα ονόματα των αντιπάλων της καθιστούν πολύ δύσκολη την αποστολή της.

Την ίδια ώρα, μετά το αποτέλεσμα στο Αστέρας-Άρης, ο ΟΦΗ έπεσε στην 7η θέση (34β.), με τους Κρητικούς να έχουν να αγωνιστούν στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ στην τελευταία στροφή υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο «κόλπο» για τα playoffs παραμένει και ο ΠΑΣ Γιάννινα (8ος, 31β., 24 ματς), ενώ ο Βόλος (10ος, 29β., 24 ματς) έχει μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μόνο μαθηματικές ελπίδες.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Super League 1: Η βαθμολογία μετά το Αστέρας-Άρης

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (26η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Super League 1: Η βαθμολογία μετά το Αστέρας-Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x