Stoiximan Super League

Πέφτει η αυλαία στα πλέι άουτ της Super League 1

Με τα τέσσερα παιχνίδια των πλέι άουτ ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1.

Χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί το απόγευμα (όλα τα ματς στις 19:30) η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η υποβιβασμένη ΑΕΛ υποδέχεται τον… αποδεκατισμένο από τον κορωνοϊό ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος χρωστάει και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (17:15).

Παρά την πορεία της στη σεζόν, η Λάρισα συνέχισε την καλή παράδοση με τους Ηπειρώτες και είναι η μοναδική ομάδα, από την οποία κατάφερε να πάρει τέσσερις βαθμούς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ δεν έχει χάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία εννέα επίσημα παιχνίδια μεταξύ τους, τα επτά από αυτά για το πρωτάθλημα. Στα επτά πρωταθλήματος η ΑΕΛ έχει δύο νίκες, ενώ πέντε έληξαν ισόπαλα. Ο ΠΑΣ έχει να κάνει νίκη από τον Οκτώβρη του 2016, όταν επικράτησε με 4-0 (10’ σουτ Πέδρο Κόντε, 27’ σουτ Γιάκος, 52’ σουτ Πέδρο Κόντε, 74’ σουτ Πέδρο Κόντε) στην έδρα του.

Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια στη Λάρισα στα χρόνια της Super League ήλθαν ισόπαλα.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί την Λαμία, με τις δύο ομάδες να… ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία. Η «ελαφρά ταξιαρχία» και οι Λαμιώτες έπαιξαν τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σε διάστημα 22 ημερών, και μάλιστα έγινε πρώτα το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Η Λαμία έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους στην κατηγορία. Ο Απόλλων δεν έχει κερδίσει ποτέ, αφού και τα δύο πρώτα το 2017-18, όταν ανέβηκαν μαζί στην κατηγορία ήταν ισόπαλα.

Το πρώτο τους παιχνίδι για τη Super League στη Ριζούπολη ήλθε ισόπαλο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Τα δύο επόμενα τα κέρδισε η Λαμία.

Ο Ατρόμητος, αφού κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη μετά τις 31 Ιανουαρίου, θέλει να κάνει ιδανικό φινάλε κόντρα στον Βόλο. Στις 4 Ιανουαρίου ο Βόλος νίκησε στην έδρα του με 1-0, για να σταματήσει ένα σερί έξι επίσημων αγώνων στην ιστορία τους, όπου ο γηπεδούχος δεν νικούσε, ενώ στις πέντε περιπτώσεις νίκησε ο φιλοξενούμενος!

Ο Βόλος νίκησε δύο φορές τον Ατρόμητο στη φετινή σεζόν, χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ, αφού δεν είχε νίκη στα τρία περσινά τους παιχνίδια. Ο Ατρόμητος δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία επίσημα παιχνίδια που έδωσε με αντίπαλο το Βόλο στο Περιστέρι, ενώ δεν πέτυχε και γκολ.

Τέλος, στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός είναι ένα από τα ματς που θεωρήθηκε πως θα ήταν ο «τελικός» για την παραμονή, όμως τα πράγματα ξεκαθάρισαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την νίκη των Κρητικών στη Λαμία και την εντός έδρας ήττα των Αγρινιωτών από τον Ατρόμητο.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ηράκλειο οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες, και διέκοψαν το εντυπωσιακό σερί που είχαν, να κερδίζει πάντοτε ο γηπεδούχος στην κατηγορία. Πάντως στον δεύτερο γύρο στο Αγρίνιο η παράδοση… επανήλθε! Τα 13 από τα 14 παιχνίδια στην ιστορία τους τα έχει κερδίσει ο εκάστοτε γηπεδούχος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x