Stoiximan Super League

Super League: Τηλεδιάσκεψη για πρωτάθλημα Κ19 και Κύπελλο στις 13 Μαΐου

Η Super League 1 ανακοίνωσε πως την Πέμπτη, 13 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να παρθούν αποφάσεις για το πρωτάθλημα Κ19 και το Κύπελλο της νέας σεζόν, μεταξύ άλλων.

Ημέρα αποφάσεων φαίνεται πως θα είναι η Πέμπτη (13/5), με τη Super League να ανακοινώνει πως θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης στις 16:30, προκειμένου να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το θέμα της συνέχισης ή όχι του πρωταθλήματος Κ19 αλλά και οι εισηγήσεις στην ΕΠΟ για το Κύπελλο της σεζόν 2021/22.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα Νέων, υπενθυμίζεται πως είχε διακοπεί τον Νοέμβριο, μετά από επτά αγωνιστικές και με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ισόβαθμους στην κορυφή (υπερτερούν οι Θεσσαλονικείς).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 13/5/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη αποφάσεων σε σχέση με το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

2. Αίτημα κεντρικού χορηγού σε σχέση με συγκεκριμένες παροχές και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού (άρθρο 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).

3. Θέματα διοργάνωσης κυπέλλου επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-22 – εισηγήσεις προς την ΕΠΟ.

4. Επιλογή αναδόχου για την παραχώρηση δικαιωμάτων διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League

5. Διάφορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x