Stoiximan Super League

Super League 1: Δυνατά ματς σε Αγρίνιο και «Βικελίδης»

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Και τα δύο παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για σήμερα θα διεξαχθούν στις 19:30, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο και ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άρης βρήκε και πάλι δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια και τώρα πλέον ξέρει ότι με μια νίκη επί του Βόλου είναι πιθανό να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Με όλες τις άλλες ομάδες γύρω του να παίζουν εκτός έδρας έχει μεγάλη ευκαιρία. Ο Βόλος είναι πάντα επικίνδυνος επιθετικά, έκανε τη ζημιά στην ΑΕΚ και τώρα μπορεί ακόμα να βλέπει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ήταν… αφυπνιστικός και ο Άρης όχι μόνο βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά το έκανε από δύο φορές, για να πετύχει δύο νίκες. Περισσότερες από όσες είχε στα έξι προηγούμενα, μια δηλαδή. Με την ΑΕΚ λίγο έλειψε να χάσει για πρώτη φορά βαθμούς σε αγώνα που προηγήθηκε. Αλλά με το γκολ του Σάκιτς πήρε τελικά τη νίκη.

Τώρα θα επιχειρήσει για πρώτη φορά στη σεζόν να κάνει το τρία στα τρία, γνωρίζοντας ότι είναι μια ανάσα από την πρώτη εξάδα. Στην έδρα του ο Άρης έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία, έχοντας δεχτεί ένα γκολ, μετά το 0-5 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένας πρώην παίκτης του Βόλου, ο Βασίλης Μάντζης, τον ισοφάρισε και του στέρησε την ευκαιρία να φτάσει πιο κοντά στην πρώτη εξάδα. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ οι πιθανότητες είχαν αυξηθεί.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία του Βόλου, ενώ έχει εκτός έδρας τρεις. Δεν θα ήταν άσχημη άλλη μια στη Θεσσαλονίκη, όπου τον περασμένο Οκτώβριο έφερε εκείνο το απίθανο 4-4 με τον ΠΑΟΚ.
Ο Βόλος έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια του εκτός έδρας, ενώ έχει σκοράρει σε οκτώ από τα εννέα, με εξαίρεση αυτό στην Τρίπολη

Το ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας έχει πάντοτε το δικό του ενδιαφέρον, με το γόητρο να προστίθεται στις βαθμολογικές ανάγκες. Αυτή τη φορά ο φιλοξενούμενος ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλη ανάγκη βαθμών, για να μείνει στην εξάδα της βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός επιδιώκει να μείνει μακριά από κάθε ανησυχία για την ουρά και η επιτυχία θα του δώσει και δυνάμεις για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό.

Μετά από τρεις μήνες ο Παναιτωλικός έχασε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά η συγκομιδή του ως τώρα είναι πολύ καλή, καθώς έχει τρεις νίκες στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα, ενώ είχε τρεις στα 14 πρώτα.

Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αγώνα, έφερε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έκτη θέση. Ήταν η δεύτερη ήττα του στα έξι τελευταία παιχνίδια αφού δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι κάτι που του συνέβη για δεύτερη μόλις φορά στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Super League 1: Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Η επόμενη (23η) αγωνιστική


Super League 1: Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Πες ΟΧΙ στη βία

Ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στέλνουν όλες οι ομάδες της Super League και οι ποδοσφαιριστές, καθώς τόσο η 22η αγωνιστική, όσο και η 23η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας.

Super League 1: Το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της χώρας μας στέλνει ένα σαφές μήνυμα:

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Η βία, κάθε μορφής, δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Στείλε κι εσύ το δικό σου μήνυμα, πες ΟΧΙ στη βία.

#football_against_violence
#slgr_stopviolence
#slgr_notoviolence

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x