Stoiximan Super League

Super League: Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών!

Το αδιευκρίνιστο τηλεοπτικό τοπίο στη Super League φέρνει αναταράξεις, που οδήγησαν στη μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος!

Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει αν η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν ψηφιστεί από τα 3/4 των μελών της Super League και υπό αυτή την έννοια, την στιγμή που μιλάμε το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα!

Και αυτό, διότι οι 10 ομάδες από τις 14 της «μεγάλης» κατηγορίας, ψήφισαν την Πέμπτη (8/7) αρνητικά στο να εγκριθεί η προκήρυξη!

Και ο λόγος είναι πως η πλειονότητα των ομάδων δεν έχουν ακόμη υπογράψει τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ στο sport-fm.gr έχουμε γράψει εδώ και ένα μήνα περίπου πως το ενδεχόμενο να υπάρξει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μοιάζει μάλλον απίθανη.

Ειδικότερα, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του συνεταιρισμού, οι μοναδικές ομάδες που ψήφισαν να εγκριθεί η προκήρυξη και άρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά, ήταν ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Περιστεριώτες και τους Γιαννιώτες να έχουν ήδη τηλεοπτικό συμβόλαιο για του χρόνου με τη Nova. Συμβόλαιο με την ίδια συνδρομητική πλατφόρμα έχει και ο Άρης που ψήφισε «παρών». Οι υπόλοιποι 10 ψήφισαν αρνητικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρωτοβουλία για άρση του αδιεξόδου φέρεται να αναλαμβάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, που μπαίνει επικεφαλής σε μια προσπάθεια εξεύρεση λύσης για όλες τις ομάδες.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε ήδη ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6, στη μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League έχει μπει για τα καλά η Cosmote TV, η οποία μοιάζει αποφασισμένη για γερό μπάσιμο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x