Stoiximan Super League

Stoiximan Super League: Επανεκκίνηση με κρίσιμα ματς στα playoffs

H δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League θα κρίνει πολλά.

Μετά από τη μικρή διακοπή για τις εθνικές ομάδες, τα playoffs της Stoiximan Super League επιστρέφουν απόψε δριμύτερα με τρεις αναμετρήσεις για τη δεύτερη αγωνιστική, που μπορεί να κρίνουν πολλά στη μάχη για τον τίτλο, τη δεύτερη θέση και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τα φώτα συγκεντρώνει το ντέρμπι Δικεφάλων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 19:30 (Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Άρη στο «Βικελίδης» και να μπουν ακόμη πιο δυναμικά στη μάχη του τίτλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο διαδοχικά στραβοπατήματα στην έδρα τους, απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στοχεύουν στην επιστροφή στις επιτυχίες με ένα διπλό που θα τους φέρει σε θέση φαβορί για τον τίτλο.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον Βόλο στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, στις 18:00 (COSMOTE Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανές απώλειες των ανταγωνιστών τους για να αυξήσουν το το προβάδισμά τους πριν από τη... διαβολοβδομάδα που ακολουθεί με Άρη (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Ο Βόλος κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι, αφού παλεύει με τον Άρη για την πέμπτη θέση που προσφέρει εισιτήριο για το Europa Conference League.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 21:00 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (COSMOTE Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους, που πλέον τους έχει φέρει από το -12 στο 3 από την πρώτη θέση, πριν από ένα δύσκολο δεκαήμερο που περιλαμβάνει ντέρμπι με ΠΑΟΚ στο Φάληρο, Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο Άρης ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στα playoffs για να νιώσει πιο άνετα στην πέμπτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
18:00 Παναθηναϊκός-Βόλος
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
21:00 Ολυμπιακός-Άρης

Βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 62
2. ΑΕΚ 60
3. Ολυμπιακός 59
4. ΠΑΟΚ 57
5. Άρης 40
6. Βόλος 39

Επόμενη αγωνιστική (3η, Τετάρτη 5/4)
18:00 Βόλος-ΑΕΚ
19:30 Άρης-Παναθηναϊκός
21:00 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x