Stoiximan Super League

Κανονικά την Κυριακή η απονομή του πρωταθλήματος - Ποιος θα το παραδώσει στην ΑΕΚ αν το… σφραγίσει!

Την Κυριακή θα γίνει κανονικά η απονομή του πρωταθλήματος, είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ΑΕΚ είτε -αν συμβούν απίθανα πράγματα- στη Λεωφόρο και στον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο φινάλε του φετινού, συναρπαστικού πρωταθλήματος πλησιάζει, καθώς το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με την τελευταία αγωνιστική σε playouts και playoffs. Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου είναι, πλέον, πολύ ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί, αφού θέλει μόλις έναν βαθμό στο ματς-φιέστα με τον Βόλο, για να… συνεχιστεί το πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Δευτέρας.

Υπάρχει, ωστόσο, η απορία για το αν η απονομή στην ομάδα, που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα γίνει την Κυριακή ή άλλη μέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Live Sport», λοιπόν, η απονομή θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής, είτε στην OPAP Arena και στην ΑΕΚ είτε -αν συμβούν απίθανα πράγματα- στη Λεωφόρο και στον Παναθηναϊκό.

Η διοργανώτρια αρχή εδρεύει στο Μαρούσι και θα βρίσκεται σε εγρήγορση, οπότε ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων ΑΕΚ-Βόλος και Παναθηναϊκός-Άρης, θα σπεύσει στο γήπεδο, όπου θα κριθεί ο τίτλος.

Τώρα, ήδη από χθες γίνεται μια κουβέντα για το ποιος θα κάνει την απονομή. Θεωρείται απίθανο να δώσει την κούπα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η αντιπρόεδρος του, Κάτια Κοξένογλου. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, σε σχέση με την ΑΕΚ είναι τον τίτλο να παραλάβει και να παραδώσει ο CEO της «Ένωσης», Γιώργος Κοσμάς, ως μέλος του ΔΣ της Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x