Stoiximan Super League

«Κληρώνει» την Δευτέρα για playoffs και playouts

Η Super League έκανε σήμερα (28/02) γνωστό ότι η κλήρωση για τους αγώνες κατάταξης του φετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (04/03).

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μάθουν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν φέτος στην Stoiximan Super League το… μέλλον τους, μέσω των αγώνων κατάταξης που θα ακολουθήσουν με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή (03/03), μια ημέρα μετά θα γίνει η κλήρωση για τα playoffs και τα playouts, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή σήμερα.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη σέντρα έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τα Playoffs & Playouts του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-24, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 04.03.2024, στις 15:00 για τα Playoffs και στις 15:15 για τα Playouts, στα γραφεία της Super League.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την από 23.01.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η κλήρωση θα διεξαχθεί με υβριδικό σύστημα, ήτοι με ηλεκτρονική παραγωγή 500 διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία χειροκίνητη κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x