Stoiximan Super League

Χωρίς elite διαιτητές - Ο Πόουσον στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ο Μπριζάρ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Διαιτητές Α' κατηγορίας ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον να σφυρίζει στη Λεωφόρο και τον Γάλλο Ζερόμ Μπριζάρ στην «Opap Arena»!

Γνωστοί έγιναν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, που είναι προγραμματισμένες την προσεχή Τετάρτη (3/5) με κοινή ώρα έναρξης (20:00)!

Στα ντέρμπι σε Λεωφόρο και «Opap Arena» ορίστηκαν ρέφερι Α' Κατηγορίας και όχι elite, με τον Άγγλο, Γκρεγκ Πόουσον, να σφυρίζει το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και βοηθοί του είναι ο Ίαν Χάσιν με τον Λι Μπετς, ενώ τέταρτος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Κόουτ.

Από την άλλη, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Γάλλος, Ζερόμ Μπριζάρ, με βοηθούς τους Μπεντζαμίν Παζέ και Αλέξις Ογκέρ, τέταρτο τον Ζαμπαλάς, ενώ στο VAR o Ζερεμί Πινιάρ.

Στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο, ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης του Συνδέσμου Χανίων, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Στεφανή, τέταρτο τον Καραντώνη και στο VAR τον Γκάμαρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x