Stoiximan Super League

Μάχη του… ΠΟΚ για τον τίτλο με πρωταθλήτρια την ΑΕΚ «έβγαλαν» οι κάλπες στο poll του sport-fm.gr!

Στο poll του sport-fm.gr για τον φετινό πρωταθλητή στη Super League ψήφισαν περισσότεροι από 17.000 άνθρωποι, με την πλειοψηφία να βλέπει μάχη του… ΠΟΚ για τον τίτλο και την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!

Οι κάλπες έκλεισαν, ο λαός μίλησε.

Στο poll του sport-fm.gr για τον φετινό πρωταθλητή στη Super League ψήφισαν ψήφισαν περισσότεροι από 17.000 άνθρωποι, με την πλειοψηφία να βλέπει μάχη του… ΠΟΚ για τον τίτλο και την ΑΕΚ πρωταθλήτρια!

Συγκεκριμένα, το 35,87% θεωρεί πως η «Ένωση», που επιστρέφει «σπίτι» της, θα επιστρέψει και στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ με σημαντική διαφορά στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» συγκέντρωσαν το 27,56% των ψήφων, δίνοντας, πάντως, μεγάλη μάχη με τον τρίτο Παναθηναϊκό, που «τερμάτισε» με 26,41%.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει, δε, το γεγονός ότι -έστω και αρκετά πιο πίσω- ένα 6,35% βλέπει τον Άρη πρωταθλητή, πάνω και από τον ΠΑΟΚ, και με μεγάλη διαφορά μάλιστα, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» συγκέντρωσε μόλις το 2,57% των ψήφων!

Σε μια «ανάγνωση» των αποτελεσμάτων του poll, βλέπουμε πως ο κόσμος θεωρεί την ανανεωμένη ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα φαβορί για τον τίτλο, ενώ και το ποσοστό του Παναθηναϊκού -που κάποια στιγμή ήταν και πάνω από τον Ολυμπιακό- είναι πολύ μεγάλο, δείγμα του ότι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι θεωρούν πολύ δυνατούς φέτος τους «πράσινους». Στο γήπεδο θα τα δούμε όλα, καθώς η Super League… ξεκίνησε!

Τα αποτελέσματα του poll:

Super League: Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x