Stoiximan Super League

Ορίστηκε το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Την προσεχή Τετάρτη (08/03) στις 5:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι για το πρωτάθήμα, όπως έκανε γνωστό και η διοργανώτρια Αρχή.

Μετά και την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ για την μη διεξαγωγή του αγώνα της στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, το επόμενο βήμα προέβλεπε τον εκ νέου ορισμό της συγκεκριμένης αναμέτρησης…

Όπερ και εγένετο, λοιπόν, με την Stoiximan Super League να αποφασίζει για την διεξαγωγή του ματς ανάμεσα στην ομάδα των δυτικών προαστίων και την «Ένωση» την προσεχή Τετάρτη (08/03) στις 5:30 το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω αγώνας αφορά στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αποτελεί την μοναδική εκκρεμότητα την δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:
«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Κ., στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ορίζεται την Τετάρτη 08.03.2023 στις 17:30».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x