Stoiximan Super League

Το βραβείο Fair Play της σεζόν κατέληξε… δικαίως στα χέρια του Χρήστου Λίγδα!

Ο Χρήστος Λίγδας παρέλαβε το βραβείο Fair Play Super League 2022-23 από τον Θωμά Μαγή για την αξιέπαινη ενέργειά του στον στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Super League K17 Ολυμπιακός-Άρης.

Μαθήματα ευγενούς άμιλλας και ανθρωπιάς... δίδαξε απλόχερα πριν από 1,5 μήνα ο Χρήστος Λίγδας της Κ17 του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Super League K17 απέναντι στον Άρη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», είχε προβεί σε ένα τρομερό Fair Play πετώντας την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και ενώ η ομάδα του είχε εξαιρετικές προϋποθέσεις για αντεπίθεση, καθώς, ο αμυντικός των «κίτρινων», Θωμάς Μαγής, που είχε χάσει την μπάλα, βρισκόταν στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους μετά από τραυματισμό σε ανύποπτη φάση.

Μια ενέργεια, που όχι μόνο άπαντες χειροκρότησαν, αλλά «χάρισαν» και στον Λίγδα το βραβείο Fair Play Super League 2022-23!

Μάλιστα, ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, παρέλαβε το σχετικό βραβείο από τον πιτσιρικά αμυντικό του Άρη, στέλνοντας - αν και μικροί - ένα πολύ ωραίο μήνυμα στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Μιλώντας για την αξιέπαινη ενέργειά του, ο Χρήστος Λίγδας είχε δηλώσει μετά τη νίκη και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Άρη: «Αυτές είναι οι αξίες της ομάδας μας, αυτό πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και ήταν δεδομένο πως θα το κάνω. Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω τη φάση. Ο Ολυμπιακός πρεσβεύει αυτό το πράγμα και πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις να ενεργούμε παρόμοια».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x