Stoiximan Super League

ΔΣ την Πέμπτη στη Super League 1

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει το ΔΣ της Super League 1 για διάφορα θέματα της μεγάλης κατηγορίας και δη το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου.

Με σημαντικότερο θέμα τον ορισμό των αγώνων του δεύτερου γύρου της Super League 1, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, με βασική προτεριαότητα, επίσης, στην ατζέντα τις σχέσεις με την ΕΠΟ, με την οποία βρίσκεται σε κόντρα τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων δεύτερου γύρου κανονικής περιόδου πρωταθλήματος ανδρών Super League 1 (14η-20η αγωνιστική).

2/ Ενημέρωση περί της οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ εκ προσόδων από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων.

3/ Κεντρική χορηγία του συνεταιρισμού.

4/ Σχέσεις με την ΕΠΟ (α) η έκτακτη καταστατική ΓΣ της ΕΠΟ της 3ης Φεβρουαρίου 2023 και η θέση του συνεταιρισμού περί της τροποποίησης του άρθρου 66 του καταστατικού της τελευταίας και (β) η θέση του συνεταιρισμού επί του από 15/11/2022 εγγράφου της ΕΠΟ προς συγκεκριμένες ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού αναφορικά με την κοινοποίηση συμβάσεων για την προβολή χορηγών κλπ με τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στα γήπεδα.

5/ Σύναψη συμβιβασμού με πρώην εργαζόμενο του συνεταιρισμού.

6/ Διάφορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x