Stoiximan Super League

Transfermarkt: Ο Ολυμπιακός του 4/4 και η αύξηση... 900% της αξίας του Κωνσταντέλια!

Οι τελευταίες ενημερώσεις στο Transfermarkt είδαν τον Ολυμπιακό να διατηρείται στην κορυφή των πιο ακριβώς ποδοσφαιριστών, την ώρα που ο Κωνσταντέλιας εκτοξεύεται.

Μπορεί και όλοι τους να σημείωσαν... καθοδική πορεία στην αξία τους, όμως και οι τέσσερις πρώτοι ποδοσφαιριστές της λίστας των ακριβότερων της Stoiximan Super League παραμένουν του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ενημερώσεις του Transfermarkt, ο Σέρτζι Κανός είναι πρώτος, καθώς τιμάται στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ (πτώση δύο εκατ.).

Ακολουθεί ο Ντιαντιέ Σαμασέκου με δέκα (από δώδεκα), ενώ την τριάδα κλείνει ο Χάμες Ροντρίγκες, που αξίζει σύμφωνα με την ιστοσελίδα εννέα εκατομμύρια ευρώ (πριν βρισκόταν στα 13).

Στα 7,5 (από δέκα) είναι πλέον ο Γιώργος Μασούρας, ενώ τον ακολουθεί ο Παπέ Σισέ στα έξι - από οκτώ.

Μαζί με τον Σενεγαλέζο βρίσκει κανείς τους Πεπ Μπιέλ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο θαυματουργός πιτσιρικάς του ΠΑΟΚ είδε την αξία του να εκτοξεύεται από τα 400.000€ στα τέσσερα εκατομμύρια (!), ήτοι να δεκαπλασιάζει, με το Transfermarkt να κάνει λόγο για αύξηση της τάξης του 900%!

Και αντιλαμβάνεται κανείς πως αν δικαιώσει τις προσδοκίες και συνεχίσει έτσι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, το νούμερο αυτό θα ανέβει πολύ ακόμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x