Stoiximan Super League

Tσορμπατζόγλου: «Απαίτηση Λουτσέσκου η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την Ευρώπη και κατέγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «νέους».

Μονόδρομος είναι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η πρόκριση στους ομίλους του επόμενου Conference League, όπως φάνηκε και από τη χθεσινή του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Πλησιάζεις στο γήπεδο και παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια, είναι το έξτρα ενδιαφέρον που έχει μια προετοιμασία με τόσα νέα πρόσωπα. Και τις σκέψεις του προπονητή για το πως θα δέσουν όλοι αυτοί. Η χθεσινή ημέρα είχε πολλά τέτοια ζητήματα. Έχει πολλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά, πάνω από οκτώ. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα παίξουν και που. Παράλληλα, έχει και πολλού νεαρούς. Κρατάμε ότι ο Λουτσέσκου τελείωσε την πρώτη του ομιλία δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση, τόσο με τις κινήσεις και τα λεγόμενα του, στο ότι πρέπει όλοι να κάνουν τα πάντα για να μπει ο ΠΑΟΚ οπωσδήποτε στους ομίλους του Conference League. Το θεωρεί ως το σημαντικότερο πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από τα νέα αποκτήματα του «δικέφαλου του Βορρά», σημειώνοντας και την δυσκολία προσαρμογής του Κουαλιάτα λόγω του ότι δεν ξέρει αγγλικά.

Ο Τσορμπατζόγλου έκανε ειδική μνεία στον Κωνσταντέλια, χαρακτηρίζοντάς τον ως την έκπληξη έως τώρα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και επισημαίνοντας ότι θα προσφέρει ανταγωνισμό στην επίθεση.

Ενώ για τον Τσόλακ σημείωσε πως κάποια στιγμή θα παραχωρηθεί στη Ρέιντζερς, η οποία τον θέλει πάρα πολύ, με τους Θεσσαλονικείς να επικεντρώνονται πλέον στην εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x