Stoiximan Super League

Δεν γίνεται: Πρώην «σουπερλιγκάτος» τερματοφύλακας έκανε χατ-τρικ στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας!

Ο 37χρονος τερματοφύλακας Γρηγόρης Αθανασίου, που έχει περάσει 11 χρόνια από τη Super League, έκανε χατ-τρικ σε αγώνα της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου συμβαίνουν και… μαγικά πράγματα! Τούτη τη φορά, με την καλή έννοια.

Ο πρώην «σουπερλιγκάτος» τερματοφύλακας, Γρηγόρης Αθανασίου, ο οποίος είχε φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη και Ακράτητου για 11 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα μεταξύ Αετού Βασιλικών και Παύλου Μελά, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων στη νίκη τους με σκορ 3-0!

Φορώντας τη φανέλα του Παύλου Μελά από τη Σταυρούπολη, ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αναλάβει τις εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας του, η οποία προσπαθεί να μπει στα πλέι οφ του 2ου ομίλου της Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο παιχνίδι με τον Αετό, λοιπόν, ο Παύλος Μελάς κέρδισε τρία πέναλτι, ο 37χρονος τερματοφύλακας δεν αστόχησε σε κανένα και «έγραψε» έτσι ένα απίθανο χατ-τρικ!

Δείτε το τρίτο του γκολ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x