Μόνο απίθανο δεν μοιάζει το ενδεχόμενο ο Σούλης Παπαδόπουλος ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη.
Οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν εναντίον (και) του Έλληνα τεχνικού μετά το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ βάρυναν το κλίμα εναντίον του.
Άλλωστε οι επιλογές του στο συγκεκριμένο ματς και γενικώς το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει ήδη αντικείμενο κριτικής και από παράγοντες του συλλόγου.
Ακόμα λοιπόν και στην περίπτωση που ο Λάμπρος Σκόρδας διατηρήσει την προεδρία της ΠΑΕ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Παπαδόπουλος θα διατηρήσει τη θέση του στον πάγκο.
Κι όλα αυτά την ώρα που έχουν αρχίσει ήδη να οργιάζουν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη πως οι «κίτρινοι» θα πορευθούν στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς με τον Γιώργο Φοιρό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






