Stoiximan Super League

Νίκη με καλό βαθμό για την ΑΕΚ

Σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 της Αντβέρπ και έδειξε βελτιωμένη, στο τρίτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Με τον Γιώργο Τζαβέλλα να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε 2-0 της Αντβέρπ στο τρίτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και έδειξε βελτίωση μετά την ήττα από τη Φέγενορντ.

Στο μυαλό του κόουτς

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν το νέο όνομα στη βασική ενδεκάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 με Τσιντώτα στην εστία και τους Μπακάκη, Νεντελτσεάρου και Λόπες στην άμυνα μαζί με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Στον άξονα μπήκαν οι Σάκχοφ, Σιμάνσκι, ενώ πίσω από τον Ανσαριφάρντ επιλέχθηκαν οι Γκαρσία, Μάνταλος και Αλμπάνης.

Ο δε Μπράιαν Πρίσκε, επέλεξε τους Ντε Βολφ, Κίρινεν, Ντε Λάετ, Σεκ, Μπούτα, Μ. Βερστράτε, Λ. Βερστράτε, Αμπόμα, Γκέρκενς, Ντε Πάου και Φρέι.

Το ματς

Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, η ελληνική ομάδα απείλησε, με τον Ντε Βολφ να αποκρούει το κοντινό σουτ του Μάνταλου. Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα, φάση δεν υπήρξε στη συνέχεια για αρκετά λεπτά, με την «Ένωση» να πιέζει ψηλά αλλά να υστερεί στην τελική πάσα.

Στο 25’, ένα γύρισμα του Σεκ λίγο έλειψε να καταλήξει σε αυτογκόλ, ενώ στο 41’ οι Βέλγοι άγγιξαν το 1-0, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Σάκχοφ στην άμυνα. Ο Ντε Πάου έκανε τη λόμπα, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πιο ψηλά από την εστία του Τσιντώτα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Ανσαριφάρντ σκόραρε από κοντά όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με χαμένη ευκαιρία, καθώς ο Αλμπάνης είδε τον Μπαϊρανβάντ να τον νικά στο 48’.



Τέσσερα λεπτά αργότερα ωστόσο, μία μπαλιά του Μάνταλου που κόντραρε είχε αποδέκτη τον Νεντελντσεάρου, που προ κενής εστίας σκόραρε για το 1-0. Δευτερόλεπτα αργότερα ο αρχηγός της ΑΕΚ απείλησε για το 2-0 αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ο «Δικέφαλος» ωστόσο ξαναβρήκε δίχτυα τελικά, με τον Αλμπάνη να κάνει εκπληκτικό σκάψιμο στο 66’ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.



Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Βλ. Μιλόγεβιτς): Τσιντώτας (75’ Γκίνης), Μπακάκης (75’ Νταντσένκο), Νεντελτσεάρου (70’ Ραντόνια), Τζαβέλλας (75’ Μιτάι), Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι (75’ Ρουκουνάκης), Μάνταλος (Σαμπανάτζοβιτς), Γκαρσία (60’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (80’ Μαχαίρας), Αλμπάνης (80’ Χριστόπουλος).

Αντβέρπ (Μπρ. Πρίσκε): Ντε Βολφ, Κίρινεν, Ντε Λάετ, Σεκ, Μπούτα, Μ. Βερστράτε, Λ. Βερστράτε, Αμπόμα, Γκέρκενς, Ντε Πάου, Φρέι.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπαϊρανβάντ, Μποάκιε, Μουάντσα, Φαν Ντεν Μπος, Μπένσον, Κρασνίκι, Μπόγια, Ντε Σαρτ, Μπενζά, Μουρατάι, Σουσί.

Τα highlights του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x